Új sportmotorok 2015-re

Az új 1285 ccm-es erőforrás a maga 205 lóerős teljesítményével és 145 Nm-es nyomatékával új dimenziókat nyit a kéthengeres utcai sportmotorok világában. A lenyűgöző teljesítmény és az aerodinamika érdekében megváltoztatott többszörös díjnyertes dizájn, kiegészítve az összetett elektronikai csomaggal, kétséget sem hagy afelől, hogy ki az utcai sportmotorok királya napjainkban.

A 1299 Panigale az új váltóeletronikának köszönhetően nem igényli a kuplung használatát fel- és visszaváltásnál sem.

A 1299 Panigale S komplett új elektronikai csomaggal érkezik, mely segítségével az Öhlins elektronikus futóműve kiegészítve az elektronikus kormány lengéscsillapítóval finomabb beállításokat tesz lehetővé, a kipörgésgátló automatikusan felismeri és tanulja a megváltoztatott áttételeket és a hátsó gumiabroncs méretét. A csomag része az új váltóelektronika ( up-down) és a Superleggerán már megismert bal kormányon elhelyezett funkcióváltó a beállítások módosításához. 

A Panigale R már az új 2015-ös Superbike szabályok szerint készült ízig-vérig versenymotor. Az 1198 ccm-es blokk a speciális titán alkatrészeknek is köszönhetően 205 lóerőt teljesít. A hagyományos Öhlins komponensek, az Akropovic titán kipufogó és az elektronikai rendszer mind-mind a versenyzést szolgálja.

Részletek: http://www.ducatidibosco.hu/prodlist?grp=102_11757