Nem kell tovább várni - itt az új Multistrada 1200

A megújult Multistrada 1200 elsőként kapta meg a vadonatúj változó szelepvezérlésű, dupla gyújtógyertyás blokkot, amely minden körülmény között maximális teljesítményt, hihetetlenül sima járást és alacsony fogyasztást biztosít. A kiválasztott vezetési módtól függően akár 160 lóerővel és 136 Nm nyomatékkal is gazdálkodhatunk. A modern vonalak mögött rejlő technológia biztosítja, hogy minden motoros megtalálja a beállításokat a saját adottságai és az útviszonyok figyelembevételével. Az új elektronikai csomag segítségével a már megszokott módon négy vezetési mód közül választhatunk ( Urban, Touring, Sport, Enduro ), amely a teljesítményen kívül az alapfelszeretség részét képező kipörgésgátló ( DTC ) és blokkolásgátló ( ABS ) érzékenységét is változtatja, továbbá a Skyhook elektonikus futóművet úgy szabályozza, hogy mindíg biztosítva legyen a maximális komfort és a precíz úttartás. ( S verzió ). A láthatóságot és az éjszakai vezetést  LED technológiás rendszer biztosítja kiegészülve a motorkerékpáron forradalminak számító kanyarkövető rendszerrel ( S verzió ). Új az 5"-os színes TFT kijelző is multimédia csomaggal kiegészülve, amely  bluetooth kapcsolat segítségével kommunikál a mobileszközünkkel ( S verzió ). A kormányon elhelyezett kezelőszervek háttérvilágítást kaptak és megmaradt a már bevált, kulcs nélküli indítás a komfortosság jegyében. Az ülésmagasság 825 és 845 mm között állítható. A Dainese-vel közösen fejlesztett D-Air rendszer a biztonságot szolgálja a motorba épített érzékelők segítségével, amelyek a másodperc tört része alatt érzékelik az ütközést és vezeték nélküli kapcsolat segítségével aktíválják a  speciális ruhákba épített légzsákokat ( D-Air verzió ). A három választható felszereltségi szinten kívül, további négy opcionális csomag segítségével tehetjük személyre szabottá motorunk.

Multistrada 1200 verziónál választhatunk a négy vezetési mód közül ( Urban, Touring, Sport, Enduro ), amely a teljesítményen kívül az alapfelszeretség részét képező kipörgésgátló ( DTC ) és blokkolásgátló ( ABS ) érzékenységét is változtatja. Az információt LCD folyadékkristályos kijelzőn keresztül kapjuk, alapfelszereltség a kulcs nélküli indítás.

Multistrada 1200 S az alapverzión felül Skyhook elektronikus futóművel érkezik, amely a választott vezetési módhoz igazodik, műszerfala 5"-os színes TFT kijelző, multimédia csomaggal kiegészülve, amely bluetooth kapcsolat segítségével kommunikál a mobileszközünkkel. A világító berendezés LED technológiás forradalmi kanyarkövető rendszerrel.

Multistrada 1200 S D-Air egy S verzió kiegészülve a  Dainese-vel közösen fejlesztett D-Air biztonsági rendszerrel, ami a motorba épített érzékelőkön keresztüla  másodperc tört része alatt érzékelik az ütközést és vezeték nélküli kapcsolat segítségével aktíválják a speciális ruhákba épített légzsákokat.

Opciós csomagok:

Touring csomag tartalma kettő darab 58 liters oldaldoboz, markolat fűtés és középsztender.

Sport csomag választása esetén EU homológ Termignoni kipufogót, carbon első sárvédőt és mart alumínium fék- és kuplung olajtartály fedeleket kapunk.

Enduro csomag rendelésekor a Touratech csúcsminőségű kiegészítőivel leszünk gazdagabbak, amely LED segédfényszórókból , bukókeretből és kartervédő lemezből áll, kiegészülve hűtővédő ráccsal és az oldalsztender felületét megnövelő "papuccsal".

Urban csomag egy 48 literes top case-t tartalmaz, amelyben akár két darab bukósisak is elfér, egy tankdobozt mobiltelefon, pénztárca és a személyes okmányok számára, illetve USB csatlakozási lehetőségeket a mobiltelefon, kamera és más mobileszközök részére.

Részletes információk:

http://www.ducatidibosco.hu/prodlist?grp=102_11760